Lixio®


Lixio® en Lixio+®

Met Lixio® en Lixio+® blazen we de grote Italiaanse traditie van Venetiaanse vloeren nieuw leven in. Vloeren die elegantie en verfijning ademen, geworteld in het Venetië van de 15e eeuw en bekend geworden tijdens de Renaissance. Dankzij Ideal Work® en Be Concrete brengen we het Venetiaanse terras terug met een moderne en innovatieve decoratieve afwerking.

In Lixio+® worden er grotere marmer-korrels verwerkt dan bij de klassieke Lixio®.  Hierdoor wordt de laagdikte van Lixio+® ook iets groter

inschrijven voor de Lixio® cursus

Lixio®

Lixio® kan worden geplaatst met een geringe dikte van slechts 8-10 mm. Het creëert een originele, ononderbroken vloer. Lixio® bestaat uit een cementbasis en hoogwaardige Italiaanse marmeraggregaten die worden gemengd in diverse kleurcombinaties en afwerkingen.

Lixio® is geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen, het is bestand tegen UV-stralen en alle weersomstandigheden. De keuze tussen een glanzende, antislip satijnen, of zelfs gehamerde afwerking maakt Lixio® geschikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder residentieel, commercieel, hotels, horeca, musea en andere openbare gebouwen.

Dankzij verschillende kleurenmengsels en een ruime selectie van marmeraggregaten biedt Lixio® een schijnbaar oneindige variëteit aan kleuren. Lixio®-vloeren zijn buitengewoon bestand tegen slijtage en vereisen minimaal onderhoud.


Lixio+®

Lixio®+ maakt het gebruik van waardevolle marmeraggregaten mogelijk, dus ook lokale marmer voor het project. Ideal Work’s voortdurend, innovatieve onderzoek naar hoogwaardige en milieuvriendelijke oplossingen weerspiegelen in de mooiste en steeds unieke terrazzovloeren.

Dankzij de keuze van aggregaatgrootte en kleur biedt Lixio®+ eindeloze combinatiemogelijkheden van hoge kwaliteit.


inspiratie