Opleidingen

Onze toewijding aan training is onze beste investering. Synergie, samenwerking en luisteren vormen de kernwaarden van BeConcrete in de relatie met aannemers. Training is essentieel voor het leveren van de hoogste kwaliteit op de markt. Ons hoofddoel is jouw training, omdat goed opgeleide installateurs gelijkstaan aan uitmuntend werk. Daarom bieden we exclusief de garantie van 100% tevredenheid of geld terug. We nodigen je uit om zelf te ervaren hoe waardevol en cruciaal deze service is, waarmee we ons al jaren onderscheiden op de markt.


We nodigen je dan ook graag uit om deel te nemen aan een van onze cursussen.  Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op voor het afstemmen en inplannen van de juiste opleiding.

"Toen ik nog werkzaam was als aannemer, had ik een droom: ik wenste dat mijn leverancier niet slechts een verkoper was, maar eerder een partner. Mijn visie was dat deze leverancier de bouwlocatie zou bezoeken om inzicht te krijgen in de specifieke eisen, wensen en ideeën van mijn team, en om suggesties uit te wisselen. Ik geloofde dat samenwerking tussen ons en de leveranciers zou leiden tot betere producten en dat zij ons zouden kunnen helpen om onze vaardigheden te verbeteren. Ik wist dat we samen de ideale partners konden worden die ik voor ogen had. Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft ons team mij geholpen om deze visie werkelijkheid te maken. Doel: de ideale partner te zijn voor applicateurs"


Maurizio Pontello

Oprichter van Ideal Work en voormalig applicateur

Inschrijven

Indien meerdere personen, mag u hier de namen van de extra personen vermelden. 
Splits e-mailadressen met een komma.